Atria finskt kycklingbacon 120g
6407800017605
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
5
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Hyllprodukt
Atria Finskt kycklingbacon är ett bacon tillverkat på finländsk antibiotikafri kyckling i Finland. Det är ett läckert, lättare alternativ till traditionellt bacon, som passar både för matlagning och att äta som sådant. Den återförslutningsbara förpackningen gör det lättare att förvara baconet i kylskåp om du inte använder hela förpackningen på en gång.
Ingredienser
Kyckling lårkött, joderat salt, rypsolja, förtjockningsmedel (E 407a, guarkärnmjöl), stabiliseringsmedel (E 450, E 451), dextros, antioxidationsmedel E 301, maltodextrin, surhetsreglerande medel E 508, konserveringsmedel natriumnitrit, ingefära, aromer. Kycklingkötts ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Kycklingkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 94 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Energiasisältö (kJ) | 713  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 171  kcal |
Rasvaa | 11  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.6  g |
Hiilihydraattia | 0.8  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 2.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E301 Natriumaskorbaatti  E407a Käsitelty Eucheuma-levä  E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E412 Guarkumi  E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E508 Kaliumkloridi  |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 618035 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Kypsennettävä ennen nauttimista. Kypsennä pekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia. Mikroaaltouunissa (750 W): laita lautaselle pari palaa talouspaperia, asettele viipaleet paperin päälle parin sentin etäisyydelle toisistaan, peitä viipaleet talouspaperilla, kuumenna noin 1 minuuttia täydellä teholla. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Måste upphettas före avnjutning. Stek baconen i en het stekpanna i ett par minuter eller i ung i 200 grader i cirka 5 minuter. I mikrovågsung (750 W): lägg några ark hushållspapper på en tallrik och placera baconskivorna på pappret ett par centimeter från varandra, täck skivorna med hushållspapper och värm på full effekt i cirka 1 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |