Atria garantie mör nöt petite tender ca1kg
2078012300003
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
KG
Försäljparti stl:
1
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Petite tender av finländskt nötkött är en del av bogrullen, och sägs vara en av de möraste delarna av nötkreatur. Förpackningen innehåller två hela petite tender, som kan enkelt skäras upp till önskad storlek. Stek filén i en så het stekpanna som möjligt, för att köttet ska få en ordentlig yta och vara rosa inuti.
Ingredienser
Nötkött 100 %. Nötkötts ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Nötkött |
826_ingredientContentPercentage : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Energiasisältö (kJ) | 534  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 127  kcal |
Rasvaa | 5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.6  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 21  g |
Suolaa | 0.14  g |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä |
Goods from Finland Blue Swan
Finnish Heart Symbol |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4571 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota Petite Tender huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Mausta Petite Tender suolalla ja pippurilla ja ruskista kuumalla parilla. Kypsennä uunissa 90-130 °C, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Petite Tender on parhaimmillaan mediumina, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA - RARE ~ 50 °C - MEDIUM ~ 55 °C - WELLDONE ~ 65 °C |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut Petite Tender i rumstemperatur minst ½ timme före tillagning. Smaksätt Petite Tender med salt och peppar och bryn den i en het grillpanna. Stek i ugn i 90130 °C tills innertemperaturen når den önskade genomstekningsgraden. Petite Tender är bäst som medium, varvid innertemperaturen är 55 °C. Låt köttet dra sig minst 15 min.STEKTERMOMETER, MÄT KÖTTETS INNERTEMPERATUR - RARE ~ 50 °C - MEDIUM ~ 55 °C - WELL DONE ~ 65 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Utan fläsk (griskött) |
Bli inspirerad
Product concept renewal
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Read more
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Read more
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Read more
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Read more