Atria viljaporsaan tryffeli kassler n2,8kg
2078028700002
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
KG
Försäljparti stl:
2,8
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Tryffelkryddad rå kassler av spannmålsgris tillreds av inhemsk grishals av spannmålsgris. Förpackningen innehåller två kluvna kasslerbitar som väger ca 1,4kg. Den färdigkryddade kasslern garanterar ett jämnt och saftigt slutresultat. Du behöver bara steka produkten till önskad genomstekningsgrad.
Ingredienser
Nacke av svin (88 %), vatten, joderat salt, surhetsreglerande medel (E 326, E 262), kryddor (gröna paprika, svartpeppar, purjolök, lök, timjam, vitlök, persilj, libstica, tryffel, chlorella), aromer, dextros, svamppulver, socker, antioxidationsmedel E 331, modifierad majsstärkelse, förtjockningsmedel xantangummi. Svinkötts ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Svinkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 88 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Energiasisältö (kJ) | 733  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 176  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.7  g |
Hiilihydraattia | 1.6  g |
Ravintokuitua | 0.2  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E262 Natriumasetaatti 
E326 Kaliumlaktaatti  E331 Natriumsitraatti  E415 Ksantaanikumi  E1442 Hydroksipropyyliditärkkelysfosfaatti  |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2391 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Laita kassler GN vuokaan ja peitä vuoka kannella tai foliolla. Kypsennä tuote ylikypsäksi yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla +120 °C 4-5 tuntia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg kasslern i en GN-form och täck formen med ett lock eller folie. Stek produkten extramör i en kombiugn på varmluftsläget i 120 °C i cirka 4-5 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Utan nötkött |