Atria hanger steak n2kg pakaste
                2078456200006
                
                    Atria Suomi Oy
                
            
        
                                Försäljningsenhet
                            
                                KG
                        
                                        Försäljparti stl:
                                    
                                    
                                        10 
                                        KG
                                
                                        Moms %:
                                    
                                    
                                            14.0%
                                Delivery and availability
                
                                        Produkttyp:
                                    
                                    
                                        Beställningsprodukt
                                
                                        Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
                                
                        Nöt Hanger Steak är känd för sin smak. Skär hanger steak till biffar eller stek hel i ugnen över natten. Köttet kommer från djur som uppföds i Finland.
            Ingredienser
                
                        Nöt organkött
            Produktens ursprung
                | Tillverkningsland | Suomi  | 
Ingrediensernas ursprung
                | Böt organkött | Ainesosan määrä prosenteissa : 100  Kasvatuspaikka : Suomi  | 
Näringsinnehåll
                | Ei sisällä allergeenia | Spannmål  som innehåller gluten  Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  | 
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  | 
| Energiasisältö (kJ) | 584  kJ | 
| Energiasisältö (kcal) | 139  kcal | 
| Rasvaa | 6.6  g | 
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.5  g | 
| Hiilihydraattia | 0  g | 
| Ravintokuitua | 0  g | 
| Proteiinia | 20  g | 
| Suolaa | 0.13  g | 
| Brand Name | Atria | 
| Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan | 
| Storage type | Pakaste | 
| Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus | 
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 4562 | 
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki | 
| Valmistusohjeet | Ota Hanger Steak sulamaan kylmiöön vuorokautta ennen kypsennystä ja poista lihan keskellä kulkeva kalvo. Mausta Hanger Steak suolalla ja pippurilla paista kuumalla parilalla, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Hanger Steak on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.PAISTOMITTARI - MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILARARE ~ 50 °CMEDIUM ~ 55 °CWELLDONE ~ 65 °C | 
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt Hanger Steaken tina i ett kylrum i ett dygn innan stekningen och ta bort hinnan som går genom köttet. Krydda Hanger Steaken med salt och peppar, stek på en grillpanna tills de är av önskad stekningsgrad. Hanger Steaken är bäst som medium, varvid innertemperaturen är 55 °C. Låt köttet dra sig minst 15 min. | 
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. | 
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. | 
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. | 
| Alin varastointilämpötila | -25 °C | 
| Maximum storage handling temperature | -18 °C | 
| Ruokavaliotieto | Utan fläsk (griskött) | 





