Atria hanger steak ca2kg frozen
2078456200006
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
KG
Försäljparti stl:
10
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Nöt Hanger Steak är känd för sin smak. Skär hanger steak till biffar eller stek hel i ugnen över natten. Köttet kommer från djur som uppföds i Finland.
Ingredienser
Nöt organkött
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Böt organkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 584  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 139  kcal |
Rasvaa | 6.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.5  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.13  g |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4562 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota Hanger Steak sulamaan kylmiöön vuorokautta ennen kypsennystä ja poista lihan keskellä kulkeva kalvo. Mausta Hanger Steak suolalla ja pippurilla paista kuumalla parilalla, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Hanger Steak on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.PAISTOMITTARI - MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILARARE ~ 50 °CMEDIUM ~ 55 °CWELLDONE ~ 65 °C |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt Hanger Steaken tina i ett kylrum i ett dygn innan stekningen och ta bort hinnan som går genom köttet. Krydda Hanger Steaken med salt och peppar, stek på en grillpanna tills de är av önskad stekningsgrad. Hanger Steaken är bäst som medium, varvid innertemperaturen är 55 °C. Låt köttet dra sig minst 15 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Utan fläsk (griskött) |