Atria Karjalanpaisti 3kg
6407800025532
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Karelsk stek är en läcker finländsk tradition. Förpackningen innehåller en lagom blandning av gris- och nötkött för en smakrik och saftig karelsk stek. De rejält tilltagna köttbitarna blir möra genom tillagning i låg värme, och har en härlig munkänsla.
Ingredienser
Svinkött (60 %), nötkött (40 %). Svin- och nötkötts ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Svinkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 60 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Nötkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 40 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 682  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 163  kcal |
Rasvaa | 9.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 0.14  g |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 613030 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ruskistus kuivapaistolla 250 °C, jonka jälkeen haudutus liemessä n. 45 minuuttia. Suurissa valmistuserissä haudutusaikaa kannattaa varata 1,5-2 tuntia (uuni täynnä), välillä sekoittaen. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Bryn med torrstekning 250°C, låt därefter sjuda i spadet ca 45 minuter. För stora satser lönar det sig att reservera 1,5-2 timmar (ugnen full), rör om emellanåt. Se till att innertemperaturen i köttet är 70 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |