Atria kokonainen broileri 1,5kg pakaste
6407800012563
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Djupfryst naturell hel kyckling består av finländskt kycklingkött. Kycklingen kan ytkryddas genom att till exempel pensla citronsaft, sojasås och smält smör och kryddor och salt på ytan. Ta fram kycklingen i rumstemperatur ungefär ½ timme före tillredningen. Värm först ugnen till 175 grader. Ta ut kycklingen ur förpackningen genom att riva itu påsen. Sätt produkten i en smord kärl i ugnen. Stek produkten på ugnens mellanfals i 175 °C ca 1½ h tills köttets innertemperatur i köttets tjockaste del är 75 °C. Märkningen "antibiotikafri"på förpackningen berättar att djuren inte har behövt en enda antibiotikakur under sitt liv.
Ingredienser
Hel kyckling
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Kycklingkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 734  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 176  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 0.13  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1207 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Sulatus ja valmistus: Anna pakastetun broilerin sulaa hitaasti jääkaapissa noin 20 tuntia, huoneenlämpötilassa 10 - 12 tuntia tai kylmässä vedessä noin 4 tuntia. Poista broileri pakkauksesta. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Mausta broileri haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi sivellä broilerin pinnalle sitruunamehua, soijakastiketta ja voisulaa sekä hieman mausteita ja suolaa. Aseta tuote uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista tuotetta uunin keskiosassa +175 °C:ssa n. 1 ½ h, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on +75°C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining och stekning: Låt den djupfrysta kycklingen tina långsamt i kylskåp ca 20 timmar, i rumstemperatur ca 10 - 12 timmar och i kallt vatten ca 4 timmar. Ta ut kycklingen ur förpackningen. Värm först ugnen till 175 grader. Smaksätt som du vill. Du kan till exempel pensla kycklingen med citronsaft, sojasås och smält smör med en aning kryddor. Sätt produkten i ugnen i ett kärl som tål ugn. Stek produkten i mitten av ugnen i +175 °C 1 ½ t, tills innertemperaturen i köttets tjockaste del är +75°C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |