Atria Mästarens Lilla Skinka av Gris djupfryst ca2,0kg
2078057200009
Atria Suomi Oy
Nyhet
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
12
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Atria Mestarin Lillskinka är benfri liten julskinka. Skinkan är en hel fransyska av gris, och fettskiktet, som ger smak under stekningen, och svålen står kvar på skinkan och garanterar ett saftigt slutresultat. Den färdigsaltade skinkan är lätt att tillaga och är garanterat saftig och läcker.
Ingredienser
Svin skinka 85 %, vatten, joderat salt, stabiliseringsmedel (E 450, E 451). Kraftigt saltad. Svinkötts ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Svinkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 85 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Sisältää |
Vettä 
Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 714  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 172  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.4  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 1.8  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 612022 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta bort förpackningen. Torka skinkans yta torr före stekningen. Sätt skinkan på galler på en ugnsplåt med svålen uppåt och stick en stektermometer i skinkans tjockaste del. Stek i 110-120 °C tills skinkans innertemperatur är 7780 °C. Stektiden är ca 11,5 h/kg. Ta bort nätet efter stekningen. Skinkan håller som stekt i ungefär en vecka, om den kyls ned snabbt efter stekningen och förvaras i under +6 °C. Upptining av djupfryst skinka: Låt skinka tina upp långsamt i kylskåp i sin egen förpackning. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Utan nötkött |