Atria nauta-sika jauheliha 2kg kypsä
6407860067466
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Denna färdigt tillagade köttfärs passar många olika sorters matlagning. Köttfärsen kan användas exempelvis i ugnsrätter, fyllningar eller såser. Atrias färdiglagade nöt- och fläskfärs är gjord på finländskt nöt- och fläskkött. Den är även saltad. Köttfärsen finns tillgänglig i förpackningar om 2 kg.
Ingredienser
Nötkött (46 %), svinkött (46 %), vatten, bambufiber, joderat havssalt. Svin- och nötköttets ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Nötkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 45 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Svinkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 45 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Maito  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 937  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 226  kcal |
Rasvaa | 17  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 7.5  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 2.6  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 0.4  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6746 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN-vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin, pataruokiin, laatikoihin tai keittoihin. Loppukuumennus 10-15 minuuttia ruokalajista riippuen |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Föruppvärmning i egen förpackning, i perforerad GN-kantin i stål 1/1 65 mm, 5 påsar/kantin. I kombinationsugn med ångfunktion 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C, varvid köttet är tillräckligt löst för att tillsättas i såser, grytor, lådor eller soppor. Slutuppvärmning cirka 10-15 minuter beroende på maträtt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |