Atria overcooked beef brisket ca2kg
2078675100002
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
KG
Försäljparti stl:
2
KG
Sold in full sales amount only
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Denna extra möra oxbringa har tillagats långsamt med Sous vide-metoden. Köttet är färdigsaltat. Oxbringan kan användas som en del av måltiden antingen kall eller varm. Den passar att servera tillsammans med en god sås. Oxbringan är ett utmärkt kött även till grillning. Atrias extra möra oxbringa är gjord på finländskt nötkött. Oxbringan finns tillgänglig i förpackningar om 2 kg.
Ingredienser
Nötkött (88 %), vatten, joderat havssalt. Förpackning innehåller ca. 40 % köttsaf. Nötköttets ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Nötkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 88 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 470  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 112  kcal |
Rasvaa | 4.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.3  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 0.83  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä |
Goods from Finland Blue Swan
Finnish Heart Symbol |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6751 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Viipaloi härän rinta ja aseta viipaleet 1/1 65 mm GN -vuokaan limittäin. Lisää pakkauksen liemi vuokaan. Peitä vuoka kannella ja kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 °C, kosteus 50 %, sisälämpö + 70 °C, noin 20 - 30 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Skiva den nötbringan och lägg skivorna överlappande i en 1/1 65 mm GN-kantin. Tillsätt förpackningens spad i kantinen. Täck kantinen med lock och hetta upp med kombinationsfunktionen i kombinationsugn +160 °C, fuktighet 50 %, innertemperatur +70 °C, cirka 2030 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Utan fläsk (griskött) |