Buffet Kypsä Riistakäristys irtopakaste 1,5kg
6407860068944
Atria Suomi Oy
Kundönskan
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
2
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Viltskav är en traditionell delikatess som passar tillsammans med potatismos eller kokt potatis. Viltskav passar också att servera med inlagd rödbeta eller saltgurka. Buffet stekt viltskav är gjord på kronhjort. Stekt viltskav finns tillgänglig djupfryst i förpackningsstorlek 2x1,5 kg.
Ingredienser
Kronhjortkött (Nya Zeeland), vatten, joderat salt, stabiliseringsmedel (E 450, E 451)
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Kronhjortkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 89 
Kasvatuspaikka : Uusi-Seelanti  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Sisältää | Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Maito  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 577  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 138  kcal |
Rasvaa | 6.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.9  g |
Hiilihydraattia | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.2  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 1.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Brand Name | Buffet |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6894 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Laita sulatettu käristysliha 1/1 65 mm GN -vuokaan tai pataan. Lisää neste ja mausta. Hauduta tarjoilulämpötilaan miedolla lämmöllä padassa tai yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +150 asteessa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg det tinade köttet i en 1/1 65 mm GN-form eller -gryta. Tillsätt vätska och krydda. Låt sjuda på svag värme i gryta tills lämplig serveringstemperatur har uppnåtts eller i kombiugn med kombifunktion i +150 grader. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto |
Utan nötkött
Utan fläsk (griskött) |