Chick chicken liver 300g raw, frozen
6407810012492
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
12
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Kyckling lever
Produktens ursprung
| Tillverkningsland |
Suomi 
Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
| Kyckling lever |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
| Kyckling lever |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
| Energiasisältö (kJ) | 482  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 115  kcal |
| Rasvaa | 3.8  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1  g |
| Hiilihydraattia | 0.7  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 19  g |
| Suolaa | 0.17  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brand Name | Chick |
| Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 1234 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Sulatus ja valmistus: Anna pakastetun maksan sulaa hitaasti jääkaapissa 6 - 8 tuntia tai huoneenlämpötilassa n. 4 tuntia. Viipaloi maksa ja ruskista kuumalla öljytyllä pannulla käännellen n. 5 min ja hauduta kypsäksi n. 10 min. Huom! Maksan kuuluu olla kypsänäkin sisältä hieman punertavaa. Vinkki helppoon maksapekonikastikkeeseen: Kuutioi 300 g maksaa, pekonia maun mukaan ja sipuli. Ruskista maksaa pannulla 5 min. Lisää pekoni sekä sipuli ja jatka ruskistusta 10 min. Kaada sekaan 4 dl kermaa ja anna vielä hautua hetken. Mausta. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining och tillagning: Låt den djupfrysta levern tina långsamt i kylskåp ca 6 - 8 timmar eller i rumstemperatur ca 4 timmar. Skär levern och bryn i het oljad panna på båda sidor i ca 5 minuter och låt badda färdigt i ca 10 minuter. Obs! Levern har kvar en del röda färg även efter kokning. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Maximum storage handling temperature | -18 °C |





