Görans original kebablastu 20x100g kypsä
6416345001451
Ab Korv-Görans Kebab Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
100% finländskt kött. Kryddigt grillade kebabflarn. Tillred smakliga recept lätt.
Ingredienser
Nötkött (86%), vatten, kryddor (salt, lök, svartpeppar, libbsticka, vitlök, bockhornsklöver, aromförstärkare (E621), dextros, tapiokastärkelse, potatisfiber, stabiliseringsmedel (E450 E451). Nötköttets ursprungsland: Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Vete  Sojabönor  Mjölk  Spannmål som innehåller gluten  Skaldjur  Fisk  Jordnötter  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Sisältää | Aromivahvenne  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Maitoproteiini  Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 984  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 237  kcal |
Rasvaa | 18  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8  g |
Hiilihydraattia | 4  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 1.5  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E621 Mononatriumglutamaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Görans |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code |
Laatikko
Pussukka |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 145 |
Valmistustapa | Paisto omassa rasvassa |
Handling Instructions Code Reference |
Pinottava
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Anna tuotteen sulaa ennen valmistusta. Kuumenna Kebab-liha parilalla, paistinpannulla tai kiertoilmauunissa 200º n. 8 min. Mikroaaltouunissa sulatettuna n. 20-30 sek. tai aseta jäiset kebablastut lautaselle ja lämmitä täysteholla (700W) noin 2 min. Uunissa: Lämmitä jäisiä lastuja 225º noin 4 min. Lisää Korv-Görans Kebab-kastike ja vihanneksia. Tarjoile kebablastut haluamasi lisäkkeiden kuten ranskanperunoiden, lohkoperunoiden, riisin, valkosipuliperunoiden tai perunasoseen kanssa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina produkten innan tillagningen. Hetta upp kebab-köttet i stekpanna eller varmluftsugn i 200º ca. 8 min. I mikrovågsugn: Lägg de otinade kebabflarnen på en tallrik och värm på full effekt (700W) i ca 2 min. I ugn:värm de otinade flarnen i 225º ca. 4 minuter. Tillsätt Korv-Görans Kebab-dressing och grönsaker. Servera kebabflarnen med önskade tillbehör såsom pommes frites, klyftpotatis, ris,vitlökspotatis eller potatismos. |
Alin varastointilämpötila | -35 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |