
HK korngris spare ribs ca2kg
2091357400009
HKFoods Finland Oy
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
4
KG
Sold in full sales amount only
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
THE RIBS! HK Spare ribs är de äkta och ursprungliga ribsen! I förpackningen finns två cirka ett kilo stora, hela spare ribs, naturell. Förkoka i ugnen, avsluta på grillen medan du penslar med grillsås och avnjut. Produkten är tillverkad av kött från finsk korngris som fötts upp på ett ansvarsfullt sätt på våra egna gårdar. Sortera förpackningen som plast efter användning.
Ingredienser
Finskt griskött 100 %.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Finskt griskött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Mjölk  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 821  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.9  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.16  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | HK |
Pakkausmerkintä |
Goods from Finland Blue Swan
Finnish Pork Meat Certification System |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3574 |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1 h ennen valmistuksen aloittamista. Hiero lihan pintaan 2 tl suolaa ja laita se uunivuokaan. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 150 °C uunissa 1½-2 h. Grillaa vielä lihan pinta rapeaksi kuumassa grillissä grillauskastikkeella valellen ja leikkaa paloiksi luiden väleistä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta fram köttet i rumstemperatur 1 h före tillredning. Grid in 2 tsk salt i köttet och lägg det i en ugnsform. Täck formen med folie och stek i ugn i 150°C 1½-2 h. Efterstek köttet på het grill för att få ytan knaprig, ös med grillsås och skär mellan benen till bitar. |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Utan nötkött |