HK Pork Christmas Ham boneless 1,5-3 kg
2091382600009
HKFoods Finland Oy
Nyhet
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
15
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ett prov på köttexpertens hantverk. Benfri, nätad festskinka med liten skinnkant och fett. Gråsaltad och fryst. Produkten är tillverkad av kött från finsk korngris som fötts upp på ett ansvarsfullt sätt på våra egna gårdar.
Ingredienser
Finskt griskött (83 %), vatten, joderat salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), dextros,antioxidationsmedel
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Griskött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 83 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Lisätty | Vettä  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Natrium tai suola  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 920  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 220  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.1  g |
Hiilihydraattia | 0.2  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.2  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 1.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E301 Natriumaskorbaatti 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | HK |
Pakkausmerkintä |
Goods from Finland Blue Swan
Finnish Pork Meat Certification System |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3826 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota kinkku pakkauksessaan huoneenlämpöön noin 1 h ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 100-125 °C (kiertoilmauunissa 80-100 °C). Laita kinkku pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita uunipelti uuniin ja kypsennä n. 60-70 min/kg. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana. Kinkku on valmis, kun sisälämpötila on 72-77 °C. Suosittelemme lihalämpömittarin käyttöä. Poista muovipakkaus, verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. Ruskista uunissa 5-10 min (225 - 250 °C). SÄILYTYS: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 - 6 °C). |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta skinkan i sin förpackning i rumstemperatur ca en timme före tillagning. Öppna inte förpackningen. Värm ugnen till 100-125 °C (i varmluftsugn 80-100 °C). Lägg skinkan i sin förpackning med etiketten uppåt på en ugnsplåt, avlägsna etiketten. Sätt ungsplåt I ugnen och stek ca 60-70 min per kilo. Förpackningen öppnas delvis under stekning. Skinkan är färdig när innertemperaturen är 72-77 °C. Vi rekommenderar användning av en stektermometer. Avlägsna förpackningen, nätet och svålen när skinkan är svalnat. Bred den svålfria ytan med senap, äggula, skorpmjöl och hela nejlikor. Griljera skinkan i ugnen 5-10 min (225-250 °C). FÖRVARING: Förvara den stekta skinkan i kylskåp (+4 - +6 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | + 4 °C (max + 6 °C) Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 - 6 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | + 4 °C (max + 6 °C) Förvara den stekta skinkan i kylskåp (+4 - +6 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | + 4 °C (max + 6 °C) Keep the baked ham in the fridge (+4 - +6 °C). |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |