HK Pork Christmas Ham boneless frozen 1,5-3 kg
2091383000006
HKFoods Finland Oy
Nyhet
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
15
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ett prov på köttexpertens hantverk. Benfri, nätad festskinka med liten skinnkant och fett. Gråsaltad och fryst. Produkten är tillverkad av kött från finsk korngris som fötts upp på ett ansvarsfullt sätt på våra egna gårdar. Sortera förpackningen som plast efter användning.
Ingredienser
Finskt griskött 83 %, vatten, joderat salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), dextros, antioxidationsmedel (E301).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Griskött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 83 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Natrium tai suola  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 920  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 220  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.1  g |
Hiilihydraattia | 0.2  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.2  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 1.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E301 Natriumaskorbaatti 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | HK |
Pakkausmerkintä |
Goods from Finland Blue Swan
Finnish Pork Meat Certification System |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3830 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Perinteinen kinkun paisto-ohje: 1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 3 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 °C uuniin laitettaessa. 2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle kamarapuoli ylöspäin. 3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. 4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana. 5. Uunin lämpö 100-125 °C (kiertoilmauunissa 80 - 100 °C). Paistoaika-arvio on 60-70 min/ kg. 6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72-77 °C. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla. 7. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. KUORRUTUS: 1. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 - 250 °C). SÄILYTYS: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 - 6 °C). |
Valmistusohjeet (ruotsi) | STEKNING: 1. Tina skinkan i förpackningen ca 3 dygn i kylskåpet. Skinkans inre temperatur bör vara ca +10 °C före stekning. 2. Avlägsna förpackningen och lägg skinkan på ett ugnsgaller med svålsidan uppåt. 3. Sätt stektermometern i skinkans tjockaste del. 4. Sätt en ugnspanna med vatten under gallret. Se till att det finns vatten på ugnspannan under hela stekningen så att ugnen hålls fuktig. 5. Ugnens temperatur 100-125 °C (i varmluftsugn 80-100 °C ). Stektiden är ca 60-70 min/kg. 6. Skinkan är färdig då stektermometern visar 72-77 °C. Lyft skinkan ur ugnen och täck den med folie. 7. Avlägsna nätet och svålen när skinkan svalnat. GRILJERING: 1. Bred den svålfria ytan med senap, äggula, skorpmjöl och hela nejlikor. 2. Griljera skinkan i ugnen 5-10 min (225-250 °C). FÖRVARING: Förvara den stekta skinkan i kylskåp (+4 - +6 ºC). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle - 18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under - 18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage below - 18 °C. Thawed product must not be refrozen. |
Alin varastointilämpötila | -18 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |