HK Smoked ham 300 g
6409100060923
HKFoods Finland Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Suomalaista viljaporsaan kinkkua lempeästi savustettuna ja miedosti suolattuna. Lihaisassa saunapalvissa lihapitoisuus 85%. Viipaleet rasiassa limittäin. Yksi viipale painaa n. 11 g.
Ingredienser
Finsk grisskinka, vatten, joderat salt, modifierad potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E450, E451), dextros, aromer, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Grisskinka |
Ainesosan määrä prosenteissa : 85 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 438  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 105  kcal |
Rasvaa | 3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.9  g |
Hiilihydraattia | 1  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 1.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E1420 Tärkkelysasetaatti 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E301 Natriumaskorbaatti  E250 Natriumnitriitti  |
Brand Name | HK |
Pakkausmerkintä |
Finnish Heart Symbol
Finnish Pork Meat Certification System Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6092 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: alle + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: under + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: below + 6 °C |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |