HK naudan lihakuutio 3kg sous vide kypsä
6409100079574
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Finsk nötköttstärning som tillagats sous vide. Prova i grytor, soppor och såser. Bered såsen eller soppan och tillsätt köttärningarna. En produkt som håller jämn kvalitet och är lätt att dosera. Tärningarna är 16x16 mm stora.
Ainesosat
Finskt nötkött, joderat salt.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Nötkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Mjölk  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 700  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 170  kcal |
Rasvaa | 9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 22  g |
Suolaa | 0.6  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Raaka-aineen määrä per 100g valmista tuotetta | 123  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | HK |
Pakkausmerkintä |
Finnish Heart Symbol
Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 7957 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. Painekeittokaappi 90°C 20-30 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Vattenbad 90 °C 20 min. Kombinationsugn (ånga) 90 °C 20 - 30 min. Tryckkokskåp 90°C 20 -30 min. |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |