HKScan Pro riistakäristys 3kg kypsä
6409100085551
HKFoods Finland Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
En välsmakande och enkel vilträtt som tillagas sous vide. Smakar bra till exempel till potatismos och avrundad på traditionellt sätt med lingonsylt. Passar även som ingrediens i olika pajer och lådor.
Ingredienser
Skavkött (kronhjorkött), bacon (griskött, salt, dekstros, rökarom), vatten, majstärkkelse, joderat salt, kryddor (svartpeppar, kryddpeppar, lagerblad). Köttets ursprung: kronhjorkött; Nya Zeeland, bacon; EU. Kötthalt 83 %.
Produktens ursprung
Tillverkningsland |
Suomi 
Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Spannmål som innehåller gluten  Skaldjur  Skaldjur  Ägg  Ägg  Fisk  Fisk  Jordnötter  Jordnötter  Sojabönor  Sojabönor  Mjölk  Mjölk  Nöt  Nöt  Selleri  Selleri  Senap  Senap  Sesamfrön  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Dioxid och sulfiter  Lupin  Lupin  Blötdjur  Blötdjur  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Laktoosi  Gluteeni  Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) |
613 
kJ 613  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 147  kcal |
Rasvaa |
8.6 
g 8.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja |
2.6 
g 2.6  g |
Hiilihydraattia |
1.4 
g 1.4  g |
Proteiinia |
16 
g 16  g |
Suolaa |
0.9 
g 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia |
0 
g 0  g |
Brand Name | HKScan Pro |
Packaging type code |
Määrittelemätön pakkaus
Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 8555 |
Asetuksen tyyppi |
Terveysmerkki / Tunnistusmerkki
Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Elintarvike |
Valmistusohjeet |
Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. Painekeittokaappi 90 °C 20 - 30 min.
Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. Painekeittokaappi 90 °C 20 - 30 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) |
Vattenbad 90 °C 20 min. Kombinationsugn (ånga) 90 °C 20 - 30 min. Tryckkokskåp 90°C 20 - 30 min.
Vattenbad 90 °C 20 min. Kombinationsugn (ånga) 90 °C 20 - 30 min. Tryckkokskåp 90°C 20 - 30 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage below + 6 °C |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |