
Jyväbroiler kyckling naturell ca1,2kg hel
2078075000001
Atria Suomi Oy
Sales unit:
KG
Sales amount:
4.8
KG
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Den okryddade hela kycklingen förbereds i ugnen. Kycklingen kan ytkryddas genom att till exempel pensla citronsaft, sojasås och smält smör samt kryddor och salt på ytan. Märkningen "antibiotikafri"på förpackningen betyder att djuren inte har behövt en enda antibiotikakur under hela livet.
Ingredients
Hel kyckling
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Kycklingkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 734  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 176  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 0.13  g |
Brand Name | Jyväbroiler |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 610221 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota broileri huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsennystä. Lämmitä uuni ensin 175 asteeseen. Poista broileri pakkauksesta ja mausta haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi sivellä broilerin pinnalle sitruunamehua, soijakastiketta ja voisulaa sekä hieman mausteita ja suolaa. Aseta tuote uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista tuotetta uunin keskiosassa +175 °C:ssa n. 1 ½ h, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on +75 °C. Paistonkestävä sidontanaru poistettava ennen ruokailua |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut kycklingen i rumstemperatur ½ timme före tillagningen. Värm först ugnen till 175 grader. Ta ut kycklingen ur förpackningen. Smaksätt som du vill. Du kan till exempel pensla kycklingen med citronsaft, sojasås och smält smör med en aning kryddor. Sätt produkten i ugnen i ett kärl som tål ugn. Stek produkten i mitten av ugnen i +175 °C 1 ½ t, tills innertemperaturen i köttets tjockaste del är +75 °C. Ta bort steksnören innan servering |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |