Jyväbroiler parsley-garlic chicken fillet 390g
6407830038137
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
4
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Jyväbroiler hel filé med persilja och vitlök passar för en hel del olika kycklingrätter. Från alltid läckra och fylliga såser till olika exotiska rätter. Efter stekningen passar svalnade schnitzlar även utmärkt i sallader. Märkningen "antibiotikafri"på förpackningen berättar att djuren inte har behövt en enda antibiotikakur under sitt liv.
Ingredienser
Filé av kyckling (89 %), vatten, kryddor 2 % (persilj, vitlök), joderat havssalt. Kycklingköttets ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Kycklingkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 89 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Sisältää | Vettä  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Lisäaineita  |
Energiasisältö (kJ) | 379  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 89  kcal |
Rasvaa | 1.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
Hiilihydraattia | 0.2  g |
Ravintokuitua | 0.1  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.64  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brand Name | Jyväbroiler |
Pakkausmerkintä |
Goods from Finland Blue Swan
Finnish Heart Symbol |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3813 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | UUNI: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 180 °C. Ruskista fileet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kummaltakin puolelta. Siirrä fileet uunivuokaan ja uuniin. Paista n. 20 - 25 min kunnes sisälämpötila on +75 °C. PANNU: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2-4 min välillä kääntäen, laske pannun lämpötila miedolle lämmölle ja jatka kypsentämistä 15-20 minuuttia kunnes sisälämpötila on +75 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | UGN: Ta ut filéerna i rumstemperatur ½ timme före tillredningen. Värm ugnen till 180 °C. Bryn filéerna i het panna i en skvätt olja på vardera sidan. Lägg filéerna i en ugnsform och sätt i ugnen. Stek i ca 20-25 min tills innertemperaturen är +75 grader. STEKPANNA: Ta ut filéerna i rumstemperatur ½ timme före tillredningen. Stek på en het panna i en skvätt olja ca 24 min och vänd dem då och då, sänk till svag värme och fortsätt tillredning 1520 minuter tills innertemperaturen är +75°C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |