Kariniemen Kananpojan marinoitu fileesuikale 3kg kypsä
6409100072841
HKFoods Finland Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Milt marinerad, färdigstekt filéstrimla av Kariniemen kyckling.
Ingredienser
Finskt kycklingfilé, vatten, rypsolja, honung-äppelvinäger, joderat salt, socker, kryddor (jalapeno, lök, paprika, gurkmeja, chili, koriander, svartpeppar, spiskummin, ingefära, kryddpeppar), majsdextros, aromer (jästextrakt, honung, gurkmeja, paprika, vitpeppar), förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra).
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
| Kycklingfilé |
Ainesosan määrä prosenteissa : 98 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 520  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 124  kcal |
| Rasvaa | 4.3  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
| Hiilihydraattia | 1.6  g |
| Ravintokuitua | 0.2  g |
| Proteiinia | 20  g |
| Suolaa | 0.9  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E412 Guarkumi 
E415 Ksantaanikumi  E330 Sitruunahappo  |
| Brand Name | Kariniemen |
| Pakkausmerkintä |
Goods from Finland Blue Swan
Finnish Heart Symbol |
| Packaging type code | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 7284 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Tuote on kypsä ja käytettävissä sellaisenaan. Käyttö kuumennettaessa: Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C (n. 20 min), minkä jälkeen tuote on irtonaista lisättäväksi valmistettavaan ruokaan. Loppukuumennus 10 - 15 minuuttia tarjoilulämpötilaan. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Produkten är färdigkokt och kan användas som den är. Vid uppvärmning: I kombinationsugn med ångfunktion 90 °C (ca 20 min), varvid produkten blir lättare att hantera och kan tillsättas i maträtter. Slutlig uppvärmning i 10-15 minuter till serveringstemperatur. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle + 6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under + 6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage below + 6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |
| Ruokavaliotieto | Utan fläsk (griskött) |





