Kariniemen natural chicken thin fillet cutlet 290g
6409100026677
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
3
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi on ohut, fileestä valmistettu pihvi. Maustamattomat pihvit on helppo maustaa oman maun mukaan. Minuuttipihvi sopii moniin kanaruokiin, esimerkiksi pasta-annoksiin, salaatteihin ja on herkullinen myös grillattuna. Rasiassa on 3-4 pihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosat
Finsk kycklingfile. Kötthalt 100%. PROTEINRIK.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) |
432 
kJ 432  kJ |
Energiasisältö (kcal) |
102 
kcal 102  kcal |
Rasvaa |
1.5 
g 1.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja |
0.5 
g 0.5  g |
Hiilihydraattia |
0 
g 0  g |
Proteiinia |
22 
g 22  g |
Suolaa |
0.15 
g 0.15  g |
Viimeinen valmistuspaikka |
Suomi
Suomi |
Brändinimi |
Kariniemen
Kariniemen |
Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Sydänmerkki Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi |
Rasia
Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero |
2667
2667 |
Valmistustapa |
Paistaminen, pannulla
Paistaminen, pannulla |
Valmistusohjeet |
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä molemmin puolin yhteensä 3 - 5 min. Maustamigriskki: Sekoita keskenään 2 rkl oliiviöljyä, 1/2 limen puristettu mehu, n.1 tl suolaa, 1 tl kuivattua timjamia tai muuta yrttiä ja halutessasi 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna. Anna pihvien maustua marinadissa pari tuntia
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä molemmin puolin yhteensä 3 - 5 min. Maustamigriskki: Sekoita keskenään 2 rkl oliiviöljyä, 1/2 limen puristettu mehu, n.1 tl suolaa, 1 tl kuivattua timjamia tai muuta yrttiä ja halutessasi 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna. Anna pihvien maustua marinadissa pari tuntia |
Valmistusohjeet (ruotsi) |
Låt paketet stå i rumstemperatur ca 30 min före tillredning. Stek biffarna i en het stekpanna i olja eller på grillen i 3-5 minuter på bägge sidor tills de är helt genomstekta. Kryddtips: Blanda 2 msk olivolja, saften från en halv lime, ca 1 tsk salt, 1 tsk torkad timjan eller någon annan krydda och eventuellt även en finfördelad vitlöksklyfta. Låt biffarna dra i marinaden i ett par timmar.
Låt paketet stå i rumstemperatur ca 30 min före tillredning. Stek biffarna i en het stekpanna i olja eller på grillen i 3-5 minuter på bägge sidor tills de är helt genomstekta. Kryddtips: Blanda 2 msk olivolja, saften från en halv lime, ca 1 tsk salt, 1 tsk torkad timjan eller någon annan krydda och eventuellt även en finfördelad vitlöksklyfta. Låt biffarna dra i marinaden i ett par timmar. |
Alin varastointilämpötila |
4
°C 4 °C |
Ylin varastointilämpötila |
6
°C 6 °C |