Saarioinen bbq broilerin koipinuija 4,5kg/n55-90g kypsä, pakaste
6412000040537
Saarioinen Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Rostade, BBQ-kryddade köttiga kycklingklubbor. Lösfryst. Till 100 g av produkten har använts 129 g kött.
Ingredienser
Kycklingklubba (Finland), tomat, paprikapasta (paprika, salt, modifierad majsstärkelse), rapsolja, sirap, salt med jod, SOJAsås (vatten, SOJAböna, salt, ättika), ananasjuicekoncentrat, kryddor (bl.a. koriander, SENAPSFRÖ, svartpeppar, ingefära, chili), rödvinsvinäger, ättika, socker, förtjockningsmedel (E 415), rismjöl. 100 g av produkten har använts 129 g kycklingklubbor.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Senap 
Sojabönor  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Selleri 
Ägg  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Natrium tai suola  |
Lähde | Tyydyttymätön rasva (-pitoisuus)  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 806  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
Rasvaa | 9.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.2  g |
Hiilihydraattia | 2.5  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 1.9  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 24  g |
Suolaa | 1.3  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E1422 Asetyloitu ditärkkelysadipaatti 
E415 Ksantaanikumi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Saarioinen |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4053 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Kohmeisena pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C n. 15 min. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 130 °C n. 15 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Delvis tinade utbredda på plåt. Kombiugn/varmluft 200 °C ca 15 min. Kombiugn/kombifunktion 130 °C ca 15 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 ºC. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under -18 °C. The defrosted product must not be frozen again. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto |
Utan nötkött
Utan fläsk (griskött) |