Saarioinen bbq broilerin koipinuija 4,5kg/n55-90g kypsä, pakaste
6412000040537
Saarioinen Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Rostade, BBQ-kryddade köttiga kycklingklubbor. Lösfryst. Till 100 g av produkten har använts 129 g kött.
Ingredienser
Kycklingben (Finland), tomat, chilipaprikapasta, rypsolja, sirap, salt med jod, SOJAsås (ättika), ananasjuicekoncentrat, rödvinsättika, kryddor (bl.a. koriander, SENAPSFRÖN, svartpeppar, ingefära), socker, förtjockningsmedel (E 415). Till 100 g produkten har använts 129 g kycklingben.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Sojabönor 
Senap  |
Ei sisällä allergeenia |
Laktos 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Mjölk  Nöt  Jordnötter  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Spannmål som innehåller gluten  Selleri  Korn  Kamut  Havre  Staverade  Lupin  Råg  Cashew  Blötdjur  Vete  |
Sisältää | Proteiini  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Maitoproteiini  Maito  |
Sisältää runsaasti |
Natrium tai suola 
Proteiini  |
Lähde | Tyydyttymätön rasva (-pitoisuus)  |
Energiasisältö (kJ) | 820  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 200  kcal |
Rasvaa | 9.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.4  g |
Hiilihydraattia | 2.4  g |
Ravintokuitua | 0.3  g |
Proteiinia | 25  g |
Suolaa | 1.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E415 Ksantaanikumi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Saarioinen |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4053 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis |
Valmistusohjeet | Kohmeisena pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C n. 15 min. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 130 °C n. 15 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Delvis tinade utbredda på plåt. Kombiugn/varmluft 200 °C ca 15 min. Kombiugn/kombifunktion 130 °C ca 15 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 ºC. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under -18 °C. The defrosted product must not be frozen again. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |