Saarioinen pippurikalkkuna 200g limiviipale
6412000081240
Saarioinen Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Det här möra och saftiga helköttspålägget har vi lagat av kalkon- och kycklingfilé som vi kryddat lätt med peppar. Alla produkter i vår pepparserie har en fräsch smakkant med pepparsmak och en behagligt kryddig doft. Hemligheten ligger i smakkanterna!
Ingredienser
Kalkonfilé 50 % (EU), kycklingfilé 33 % (EU), vatten, salt med jod, modifierad majsstärkelse, stabiliseringsmedel (E 407, E 450, E 451, E 452), antioxidationsmedel (E 316), glukos, aromer, kryddor (bl.a. svartpeppar, vitlök, koriander, paprika), konserveringsmedel (E 250). Kycklingfilé kan innehålla ben.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 436  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 104  kcal |
| Rasvaa | 2.2  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
| Hiilihydraattia | 0.9  g |
| Ravintokuitua | 0.1  g |
| Proteiinia | 20  g |
| Suolaa | 1.9  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E1442 Hydroksipropyyliditärkkelysfosfaatti 
E250 Natriumnitriitti  E316 Natriumerytorbaatti  E407 Karrageeni  E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E452 Natriumpolyfosfaatti  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brand Name | Saarioinen |
| Pakkausmerkintä | Finnish Heart Symbol |
| Packaging type code | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 8124 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle +6 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under +6 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under +6 °C. |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |





