Saarioinen marinoitu broilerin paistisuikale 2kg kypsä
6412000041275
Saarioinen Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Sous vide-tillagad, färdig, mör, lös och saftig, lätt kryddad strimlad kycklingfilé. Strimlornas storlek ca 10 x 10 x 35 mm.
Ingredienser
Kycklingkött 85 % (Finland), vatten, modifierad potatisstärkelse, salt med jod, kryddor (bl.a. lök, tomat, chili, svartpeppar), stabiliseringsmedel (E 450, E 451), modifierad majsstärkelse, socker, glukos, kaliumklorid, förtjockningsmedel (E 412, E 415), rödbeta saft, maltodextrin, paprika-arom. Kycklingkött kan innehålla ben.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Laktos 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Mjölk  Nöt  Jordnötter  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Spannmål som innehåller gluten  Sojabönor  Selleri  Senap  Korn  Kamut  Havre  Staverade  Lupin  Råg  Cashew  Blötdjur  Vete  |
Sisältää | Proteiini  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Maitoproteiini  Maito  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 530  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 130  kcal |
Rasvaa | 6.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.6  g |
Hiilihydraattia | 1.5  g |
Ravintokuitua | 0.1  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 0.77  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E1412 Ditärkkelysfosfaatti 
E1422 Asetyloitu ditärkkelysadipaatti  E412 Guarkumi  E415 Ksantaanikumi  E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Saarioinen |
Pakkausmerkintä |
Finnish Heart Symbol
Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4127 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis |
Valmistusohjeet | Tuotteen voi lämmittää pakkauksessaan ennen ruokaan lisäämistä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla 100 °C:ssa n. 20 min. Näin suikaleet irtoavat paremmin toisistaan ja sekoittuvat helpommin ruokaan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Oöppnade påsar kan värmas i kombiugn/kombifunktion i 100 °C ca 20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle +6 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under +6 °C. |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |