Saarioinen uunipaahdettu broilerin paistikuutio 4kg kypsä, pakaste
6412000046676
Saarioinen Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Rostad, kokt, lättsaltad, saftig kycklingbiff i kuber. Tärningsstorlek ca 25 x 25 x 20 mm. Lösfryst. Till 100 g av produkten har använts 130 g kött.
Ingredienser
Kycklingkött (Finland), modifierad potatisstärkelse, salt med jod, stabiliseringsmedel (E 451), glukos, vegetabiliska oljor (rybs, raps), förtjockningsmedel (E 415). Till 100 g produkten har använts 130 g kött. Kycklingkött kan innehålla ben.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti |
Omega-3 rasvahappoja 
Proteiini  Natrium tai suola  |
| Lähde | Tyydyttymätön rasva (-pitoisuus)  |
| Energiasisältö (kJ) | 841  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 201  kcal |
| Rasvaa | 16  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.8  g |
| Hiilihydraattia | 0.9  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 13  g |
| Suolaa | 0.77  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E1412 Ditärkkelysfosfaatti 
E415 Ksantaanikumi  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brand Name | Saarioinen |
| Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 4667 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under -18 °C. Thawed product must not be refrozen. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Maximum storage handling temperature | -18 °C |





