Sibylla bratwurst 64kpl/5,12kg/80g pakaste
6407800019036
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Köttig och välsmakande Sibylla bratwurst passar bra att stekas i rullgrill. Efter uppvärmning är tysk bratwurst redo att ätas. Den högkvalitativa och läckra korven smakar såklart som den är, men även i hot dogs.
Ingredienser
Svinkött (73 %), vatten, späck, joderat salt, stabiliseringsmedel (E 450, E 1412), kryddor (koriander, mejram, vitpeppar), dextros, aromer (bl.a. muskotnöt), antioxidationsmedel E 301, konserveringsmedel natriumnitrit. Svinkötts ursprung Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Svinkött |
826_ingredientContentPercentage : 73 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Sisältää |
Sokereita 
Natriumnitriitti  Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 1115  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 270  kcal |
Rasvaa | 24  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9  g |
Hiilihydraattia | 1.1  g |
Ravintokuitua | 0.1  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E301 Natriumaskorbaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E1412 Ditärkkelysfosfaatti  |
Brand Name | Sibylla |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 600192 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Tinad vara: Rullgrill 80 - 85°C i 25- 30 min eller tills kärntemperatur 72 °C uppnås. Korven kan ligga på rullgrillen upp till 2 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Utan nötkött |
Bli inspirerad
Product concept renewal
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Read more
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Read more
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Read more
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Read more