Snellman beef steak ca300g/2pcs
2096295300008
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet:
KG
Försäljparti stl:
0,3
KG
Sold in full sales amount only
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
100 % finländskt, GMO-fritt kött från familjegårdar.
Ingredienser
Finländsk nöt innerfilé. Ursprung: Suomi, slaktat: 62, styckat: Suomi 62.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Nöt innerfilé |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 464  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 111  kcal |
Rasvaa | 1.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.6  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 23  g |
Suolaa | 0.1  g |
Brand Name | Snellman |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 16413 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistetaan rasvassa |
Handling Instructions Code Reference |
Helposti pilaantuva
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Paista pannulla tai grillaa korkeassa lämpötilassa n. 2,5 min molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna lihan levätä folion alla 15 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet ur kylen i rumstemperatur ½ timme före tillredning. Stek i panna eller grilla på hög värme ca 2,5 min på var sida. Krydda med salt och svartpeppar. Låt köttet vila 15 minuter under folie innan servering. |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Utan fläsk (griskött) |