Snellman broilerin rintafilee sous vide n2kg
2096272500001
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
2
KG
Sold in full sales amount only
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Snellmans möra kycklingbröstfilé kokas vid låg värme i ett vattenbad, så köttet blir mycket saftigt och även det fettfattiga bröstfiléet torkar inte ut. Vi använder förstås bara 100% finskt kycklingkött.
Ingredienser
Kycklingfilé (ursprung Finland), joderat salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), antioxidationsmedel (E301), färgämne (E150d).
Produktens ursprung
| Tillverkningsland |
Suomi 
Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  Senap  |
| Nostettu | Jodi  |
| Energiasisältö (kJ) | 444  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 106  kcal |
| Rasvaa | 1.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
| Hiilihydraattia | 0.1  g |
| Proteiinia | 23  g |
| Suolaa | 0.9  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E150d Ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulööri 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E301 Natriumaskorbaatti  |
| Brand Name | Snellman |
| Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 31017 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Painekattila |
| Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | VINKKI: Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 15-20 min. Liha voidaan myös lämmittää suoraan kuuman kastikkeen tai keiton seassa. Kaada silloin pussin sisältö ruoan joukkoon ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | TIPS: Värm påsen oöppnad i sjudande vatten eller i varmluftsugn med ånga i 15-20 min. Köttet kan också värmas direkt i en varm sås eller soppa. Häll då i påsens innehåll och låt sjuda i ca 15 min. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |





