Snellman minced beef burger meat 20% 1,44kg
6409620014024
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ett riktigt hamburgare-makers kött från Snellman! I den här produkten använder vi 100% finskt nötkött, mer feta köttstycken och en grövre malning. Då hamburgerbiffarna skärs från stången bevaras köttets konsistens på bästa sätt. Resultatet blir en särskilt mjuk och saftig hamburgare.
Ingredienser
Finländskt nötkött. Fetthalt lägre än 20 %. Förhållande mellan kollagen och köttprotein lägre än 15 %. Ursprung: Finland. Slaktat i: Finland. Berett i: Finland.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  |
Ei sisällä | Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1046  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 252  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.1  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 0.1  g |
Brand Name | Snellman |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 16219 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistetaan rasvassa |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Leikkaa tangosta 1-2 cm paksuja pihvejä. Muotoile pihvit painamalla niitä kevyesti kädellä. Paista kuumalla pannulla tai grillaa n. 2 min molemmilta puolilta. Pihvi saa mielellään jäädä punertavaksi sisältä, jotta mehukkuus säilyy. Mausta suolalla ja pippurilla. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta fram köttet i rumsvärme 1/2 timme före tillredning. Skär stången i 1-2 cm tjocka biffar. Forma biffen genom att pressa lätt med handen. Stek i het panna eller grilla ca 2 min per sida. Biffen för gärna lämna rosa i mitten för att bevara sin saftighet. Krydda med svartpeppar och salt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2 - +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in fridge between +2 - +4 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 4 °C |
Ruokavaliotieto | Utan fläsk (griskött) |