Snellman ylikypsä naudanrinta sous vide n1,7kg
2096245600004
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet:
KG
Försäljparti stl:
1,7
KG
Sold in full sales amount only
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Klassikerna gör aldrig besviken! Snellmans extramöra nötbringa passar till olika förrätter eller som huvudrätt med tillbehör. Det räcker att bara värma upp den, enkelt att snabbt skapa serveringsfärdiga portioner.
Ingredienser
Nötkött (ursprung Finland), joderat salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), antioxidationsmedel (E301), glukos, färgämne (E150d).
Produktens ursprung
Tillverkningsland |
Suomi 
Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  Senap  |
Ei sisällä | Gluteeni  |
Nostettu | Jodi  |
Energiasisältö (kJ) | 640  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 153  kcal |
Rasvaa | 8.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.8  g |
Hiilihydraattia | 0.1  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 1.2  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E150d Ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulööri 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E301 Natriumaskorbaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Brand Name | Snellman |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 30811 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Painekattila |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | VINKKI: Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 20-30 min. Liha voidaan myös lämmittää suoraan kuuman kastikkeen tai keiton seassa. Kaada silloin pussin sisältö ruoan joukkoon ja anna kiehua hiljalleen n. 20 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | TIPS: Värm påsen oöppnad i sjudande vatten eller i varmluftsugn med ånga i 20-30 min. Köttet kan också värmas direkt i en varm sås eller soppa. Häll då i påsens innehåll och låt sjuda i ca 20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Utan fläsk (griskött) |