Snellman porsaan poski n2,5kg raaka pakaste
2071505600000
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet:
KG
Försäljparti stl:
10
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Porsaan posket vaativat pitkän haudutusajan ja ovat parhaimmillaan ylikypsäksi valmistettuna. Ne ovat pehmeän mureaa ja maukasta, erittäin kustannustehokasta tarjottavaa. Snellmanin porsaan poskien putsausaste on korkea, esimerkiksi pintarasva on leikattu pois. Porsaan posket soveltuvat niin lounas- kuin á la carte –tarjoiluun.
Ingredienser
Finnish griskött
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  |
Energiasisältö (kJ) | 693  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 166  kcal |
Rasvaa | 10  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.6  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 0.15  g |
Brand Name | Snellman |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 18016 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistetaan rasvassa |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Mausta poskipalat ja anna maustua huoneenlämmössä 60 min. Ruskista öljyssä paistinpannulla ja siirrä pieneen uunivuokaan. Valuta lihaliemi vuokaan, lisää juures- ja sipulipaloja ja murskaa pari laakerinlehteä joukkoon. Peitä vuoka foliolla tai kannellla. Kypsennä uunissa 160 °C:ssa 2-2½ h. Jäähdytä hetki. Nosta poskipalat liemestä ja nyhdä liha irtonaiseksi esim. haarukalla. Tarjoa leivän päällä tai sämpylän täytteenä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Krydda köttet och låt det dra i sig i rumstemperatur i 60 min. Bryn köttet i stekpanna och flytta över til en ugnsform. Tillsätt köttbuljong, grönsaks- och lökbitar och krossa ett par lagerblad med. Täck ugnsformen med folie eller lock. Tillred i ugn 160 °C i 2-2½ h. Låt köttet svalna en stund. Lyft bort köttet från vätskan och riv i mindre bitar t.ex. med en gaffel. Servera på en brödbit eller som fyllning i en semla. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | -18 °C tai kylmemmässä |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | -18 °C eller kallare |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen -18 °C |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |