Snellman maatiaispossun sisäfilee n600g
2096204000005
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
0,6
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Innerfile av lantgris är ett mör och smaklig bit med låg fetthalt. 100 % finländskt, GMO-fritt kött från familjegårdar.Steka som hel eller skär till biffar.
Ingredienser
Finländsk innerfilé av gris.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 478  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 113  kcal |
| Rasvaa | 2.8  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.4  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 22  g |
| Suolaa | 0.2  g |
| Brand Name | Snellman |
| Pakkausmerkintä |
Finnish Heart Symbol
Goods from Finland Blue Swan |
| Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 15655 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Paistettu |
| Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
| Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Mausta liha mielesi mukaan. Ruskista pinnat kuumalla pannulla ja aseta paistomittari lihan keskelle. Paista 175 ˚C uunissa n. 40 min, kunnes sisälämpötila on 70 ˚C. Anna lihan vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur 1/2 timme innan stekning. Krydda efter egen smak. Bryn ytorna i en het stekpanna och stick en stektermometer i köttets mitt. Stek i ugn 175 °C ca 40 min tills termometern visar 70 °C. Låt köttet dra sig i ca 10 minuter innan servering. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |
| Ruokavaliotieto | Utan nötkött |





