Snellman maatiaispossun loin ribs n1,0kg
2096216900003
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
1
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Vi skär lantgrisens loin ribs strax intill ytterfilén, vilket gör tillverkningen snabbare och smidigare. Dessa saftiga och köttiga ribs kan du tillreda direkt i förpackningen! Inhemskt, GM-fritt kött av lantgris från våra familjegårdar.
Ingredienser
Finländsk griskött med ben.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 804  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
| Rasvaa | 13  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.6  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 19  g |
| Suolaa | 0.1  g |
| Brand Name | Snellman |
| Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
| Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 15685 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
| Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Kypsennys uunissa: Mausta liha mielesi mukaan ja aseta se uunivuokaan lihapuoli ylöspäin. Kypsennä uunissa 150 °C:ssa, kunnes liha irtoaa helposti luista, n. 1,5 - 2 h. Halutessasi voit lopuksi grillata pintaan kauniin värin. Kypsennys vesihauteessa: Hauduta ribsejä avaamattomassa pakkauksessaan vesihauteessa (100°C) n. 1 - 1,5 tuntia. Poista pakkaus, mausta mielesi mukaan ja grillaa tai paista pinta rapeaksi. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur ½ timme innan tillredning. Tillredning i ugn: Krydda efter egen smak och lägg köttet i en ugnssäker form med köttsidan uppåt. Ugnsstek i 150 °C, tills köttet lossnar lätt från benen, efter ca 1,5 - 2 timmar. Vill man, kan man ge ribsen lite färg på grillen. Tillredning i vattenbad: Låt ribsen ligga i 100 °C vatten i sin förpackning i ca 1 - 1,5 timmar. Avlägsna förpackningen, krydda efter egen smak och stek eller grilla ytan krispig. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |
| Ruokavaliotieto | Utan nötkött |





