Snellman kunnon sika-nauta jauheliha 400g
6409620011665
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
100 % finländskt kött från våra familjegårdar, där grisar och nötdjur inte utfodras med genmodifierad foder. Dessutom görs Riktig malet kött på färskt kött som skurits för hand. Riktigt malet kött av gris och nöt innehåller tillräckligt med fett och passar därför bra till många olika maträtter, som till exempel köttbullar, lådor och biffar.
Ainesosat
Finländskt griskött 60 % och finländskt nötkött 40 %. Fetthalt lägre än 23 %. Förhållande mellan kollagen och köttprotein lägre än 18 %. Ursprung: Finland. Slaktat i: Finland. Berett i: Finland. Förpackningen innehåller underlagspapper.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  Senap  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1140  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 275  kcal |
Rasvaa | 23  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 10  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 0.1  g |
Brand Name | Snellman |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 15204 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2 - +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in fridge between +2 - +4 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 4 °C |