Snellman kunnon karjalanpaisti 500g
6409620054204
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Stek av lantgris och nöt är ingredienserna i Karelsk stek. Tärningar av färskt, ofruset kött i storleken ca 3 x 3 cm. Stek länge i ugn på låg värme.
Ingredienser
Finländskt griskött (70 %), finländsk nötstek (30 %).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Nötkött | Ainesosan määrä prosenteissa : 30  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Vähän |
Rasva 
Tyydyttynyt rasva (-pitoisuus)  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 5  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 115  kcal |
Rasvaa | 3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.4  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 22  g |
Suolaa | 0.1  g |
Brand Name | Snellman |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 15010 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Kiehuttaminen |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Laita liha, sipulia, porkkanaa ja laakerinlehteä uuninkestävään pataan. Lisää suolaa ja pippuria. Kaada pataan vettä niin, että lihat melkein peittyvät. Hauduta uunissa 150C n. 3 tuntia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | TIPS: Ta fram köttet i rumsvärme 1/2 timme före tillredning. Lägg köttet tillsammans med lök, morot och lagerblad i en ugnsform. Tillsätt salt och peppar. Häll på vatten så att det nästan täcker köttet. Låt rätten koka i ugn 150C ca 3 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |