Snellman kunnon karjalanpaisti 500g
6409620054204
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Stek av lantgris och nöt är ingredienserna i Karelsk stek. Tärningar av färskt, ofruset kött i storleken ca 3 x 3 cm. Stek länge i ugn på låg värme.
Ingredienser
Finländskt griskött (70 %), finländsk nötstek (30 %).
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
| Nötkött | Ainesosan määrä prosenteissa : 30  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Vähän |
Rasva 
Tyydyttynyt rasva (-pitoisuus)  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 5  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 115  kcal |
| Rasvaa | 3  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.4  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 22  g |
| Suolaa | 0.1  g |
| Brand Name | Snellman |
| Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
| Packaging type code | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 15010 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Kiehuttaminen |
| Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
| Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Laita liha, sipulia, porkkanaa ja laakerinlehteä uuninkestävään pataan. Lisää suolaa ja pippuria. Kaada pataan vettä niin, että lihat melkein peittyvät. Hauduta uunissa 150C n. 3 tuntia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | TIPS: Ta fram köttet i rumsvärme 1/2 timme före tillredning. Lägg köttet tillsammans med lök, morot och lagerblad i en ugnsform. Tillsätt salt och peppar. Häll på vatten så att det nästan täcker köttet. Låt rätten koka i ugn 150C ca 3 timmar. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |





