Snellman maatiaispossun S0 kuutiot sous vide 20x20x10mm 2kg
6409620012013
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Snellmans läckra lantgris S0 tärningar är helt utan tillsatser. När köttet tillagas sous vide på låg värme i sin egen vätska, blir köttet mycket mört. Efter upphettning är tärningarna lösgjorda, vilket underlättar och påskyndar bearbetningen i köket. De passar till grytor, sallader och köttfärssåser.
Ingredienser
Griskött (ursprung Finland), rapsolja, joderat salt.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Fläskkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 98.68 
Teurastuspaikka : Suomi  Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  Senap  |
Nostettu | Jodi  |
Energiasisältö (kJ) | 693  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 166  kcal |
Rasvaa | 10  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.9  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 0.6  g |
Brand Name | Snellman |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 30604 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Painekattila |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | VINKKI: Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 20-30 min. Liha voidaan myös lämmittää suoraan kuuman kastikkeen tai keiton seassa. Kaada silloin pussin sisältö ruoan joukkoon ja anna kiehua hiljalleen n. 20 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | TIPS: Värm påsen oöppnad i sjudande vatten eller i varmluftsugn med ånga i 20-30 min. Köttet kan också värmas direkt i en varm sås eller soppa. Häll då i påsens innehåll och låt sjuda i ca 20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Utan nötkött |