Snellman S0 tärningar av lantgris sous vide 20x20x10mm 2kg
6409620012013
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Snellmans läckra lantgris S0 tärningar är helt utan tillsatser. När köttet tillagas sous vide på låg värme i sin egen vätska, blir köttet mycket mört. Efter upphettning är tärningarna lösgjorda, vilket underlättar och påskyndar bearbetningen i köket. De passar till grytor, sallader och köttfärssåser.
Ingredienser
Griskött (ursprung Finland), rapsolja, joderat salt.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
| Fläskkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 98.68 
Teurastuspaikka : Suomi  Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  Senap  |
| Nostettu | Jodi  |
| Energiasisältö (kJ) | 693  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 166  kcal |
| Rasvaa | 10  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.9  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 19  g |
| Suolaa | 0.6  g |
| Brand Name | Snellman |
| Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
| Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 30604 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Painekattila |
| Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | VINKKI: Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 20-30 min. Liha voidaan myös lämmittää suoraan kuuman kastikkeen tai keiton seassa. Kaada silloin pussin sisältö ruoan joukkoon ja anna kiehua hiljalleen n. 20 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | TIPS: Värm påsen oöppnad i sjudande vatten eller i varmluftsugn med ånga i 20-30 min. Köttet kan också värmas direkt i en varm sås eller soppa. Häll då i påsens innehåll och låt sjuda i ca 20 min. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |
| Ruokavaliotieto | Utan nötkött |





