Snellman pork spare ribs ca800g
2096248300000
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
0,8
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Finländskt griskött med ben.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
| Fläskkött | Ainesosan määrä prosenteissa : 100.0  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 804  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
| Rasvaa | 13.2  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.6  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 19  g |
| Suolaa | 0.15  g |
| Brand Name | Snellman |
| Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
| Packaging type code | Kutistemuovi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 15636 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
| Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Voit halutessasi poistaa kalvon kylkirivin sisäpuolelta terävällä veitsellä. Mausta liha mielesi mukaan ja aseta se uunivuokaan lihapuoli ylöspäin. Kypsennä uunissa 140 °C:ssa foliolla peitettynä kunnes liha irtoaa helposti luista, n. 3 – 4 h. Halutessasi voit grillata pintaan kauniin värin. Tuote on mahdollista kypsentää myös pakkauksessaan vesihauteessa. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur 1/2 timme före tillredning. Hinnan på insidan av benen kan eventuellt tas bort innan tillredning. Krydda efter egen smak och lägg köttet i en ugnssäker form med köttsidan uppåt. Ugnsstek i 140 °C med folie tills köttet lossnar lätt från benen, ca 3– 4 timmar. Vill man så kan man ge ribsen färg på grillen. Det är också möjligt att tillaga produkten i dess förpackning i vattenbad. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |
| Ruokavaliotieto | Utan nötkött |





