Snellman kunnon naudan paistijauheliha 7% 400g
6409620011849
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Stekmaletkött av nöt görs till 100 % av stekar (ytter-, inner-, hörnstek och rostbiff). Färskt, ofruset kött, vilket gör att köttets cellstruktur är hel och köttet ger inte ifrån sig lika mycket vätska i pannan. Mald 2 gånger.
Ingredienser
Finländskt nötkött. Fetthalt lägre än 7 %. Förhållande mellan kollagen och köttprotein lägre än 12 %. Ursprung: Finland. Slaktat i: Finland. Berett i: Finland. Förpackningen innehåller underlagspapper.
Produktens ursprung
Tillverkningsland |
Suomi 
Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 616  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 147  kcal |
Rasvaa | 7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.5  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 21  g |
Suolaa | 0.1  g |
Brand Name | Snellman |
Pakkausmerkintä |
Finnish Heart Symbol
Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 16213 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistetaan rasvassa |
Valmistusohjeet | Vinkit: Chili con carne: Ruskista liha ja pilkottu sipuli pannulla. Mausta suolalla, chilillä, paprikalla, valkosipulilla ja kuminalla sekä ripauksella sokeria. Sekoita mukaan 1 tlk tomaattimurskaa sekä 1 dl vettä ja keitä n. 10 min. Lisää 1 tlk kidneypapuja ja maissia. Tarkista maku ja tarjoa riisin kera. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tips: Chili con carne: Bryn kött och hackad lök i en panna. Krydda med salt, chili, paprika, vitlök, kummin och en nypa socker. Häll i en burk krossade tomater och 1 dl vatten. Låt koka i ca 10 minuter. Tillsätt en burk kidneybönor och majskorn. Smaka av och servera med ris. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2 - +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in fridge between +2 - +4 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 4 °C |
Ruokavaliotieto | Utan fläsk (griskött) |