Snellman pork fillet ca1,3kg
2096226000007
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet:
KG
Försäljparti stl:
1,32
KG
Sold in full sales amount only
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Man får fylliga filébitar av ytterfilé från rejäl, finländsk Lantgris. Denna stora filébit kan tillagas som sådan eller skäras i tjocka skivor. Görs av 100 % finländsk, GMO-fri Lantgris från våra familjegårdar.
Ingredienser
Finländsk gris ytterfilé.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 784  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 188  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.4  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.2  g |
Brand Name | Snellman |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 15611 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistettu |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen valmistusta. Mausta mielesi mukaan. Aseta paistomittari lihan keskelle ja paista 125 °C uunissa (paistopussissa) rasvapuoli ylöspäin n. 2 tuntia. Kun mittari näyttää 72 °C, liha on kypsä. Anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur ca en timme innan stekning. Krydda efter egen smak. Stick en stektermometer i köttet. Stek i ugnen på 125 °C (i stekpåse) med fettsidan upp ca 2 timmar. När termometern visar 72 °C är köttet genomstekt. Låt köttet dra sig i ca 10 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Utan nötkött |