Snellman maatiaispossun ulkofilee n1,3kg
2096226000007
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
1,32
KG
Sold in full sales amount only
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Man får fylliga filébitar av ytterfilé från rejäl, finländsk Lantgris. Denna stora filébit kan tillagas som sådan eller skäras i tjocka skivor. Görs av 100 % finländsk, GMO-fri Lantgris från våra familjegårdar.
Ingredienser
Finländsk gris ytterfilé.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 784  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 188  kcal |
| Rasvaa | 12  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.4  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 20  g |
| Suolaa | 0.2  g |
| Brand Name | Snellman |
| Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
| Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 15611 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Paistettu |
| Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
| Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen valmistusta. Mausta mielesi mukaan. Aseta paistomittari lihan keskelle ja paista 125 °C uunissa (paistopussissa) rasvapuoli ylöspäin n. 2 tuntia. Kun mittari näyttää 72 °C, liha on kypsä. Anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur ca en timme innan stekning. Krydda efter egen smak. Stick en stektermometer i köttet. Stek i ugnen på 125 °C (i stekpåse) med fettsidan upp ca 2 timmar. När termometern visar 72 °C är köttet genomstekt. Låt köttet dra sig i ca 10 minuter. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |
| Ruokavaliotieto | Utan nötkött |





