Well Beef plus 72X100g helkött burgare OSTEKT FRYST
6408191001341
Kaivon Liha Kaunismaa Oy
Kundönskan
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Nötkött, salt. Ursprungslandet av kött Finland
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Nöt kött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 99.5 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Leikkausmaa : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Spannmål som innehåller gluten  Skaldjur  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Mjölk  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Energiasisältö (kJ) | 1046  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 306  kcal |
Rasvaa | 23  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 0.615  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Well Beef |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 100134 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Handling Instructions Code Reference |
Säilytettävä kuivassa
Pinottava Lämmönherkkä Elintarvike |
Valmistusohjeet | Painoparilassa n. 190-200 °C n.3-4min Avoparilassa n.200°C n. 3 min per puoli. Paistolämpötilat ja -ajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | I kontaktgrill ca. 190-200 °C ca.3-4min I halster ca.200°C n. 3 min på båda sidor. Stektemperaturen och -tiden är riktgivande. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |