Arla Protein mustikkarahka 200g laktoositon
6413300017618
Arla Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
12
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Hyllprodukt
Arla Protein blåbärskvarg har nu fått en ny sammansättning. Den mjuka och smakrika kvargen med blåbärssmak innehåller 18 g protein och kalcium. Fettfri och laktosfri. För ett mellanmål och ett aktivt liv. Tillverkad i Sibbo.
Ingredienser
Fettfri kvarg( pastöriserad fettfri MJÖLK, syrningskultur) fruktjuicekoncentrat, blåbär (4,5%), majsstärkelse, naturlig arom, förtjockningsmedel (pektin), surhetsreglerandemedel (natriumcitrat), sötningsmedel (steviolglykosider).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Mjölk |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Lypsypaikka : Ruotsi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Mjölk  |
Ei sisällä allergeenia |
Majs 
Spannmål som innehåller gluten  Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  Laktos  |
Sisältää |
Vähärasvainen maito 
  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Rasva  |
Energiasisältö (kJ) | 292  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 69  kcal |
Rasvaa | 0.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 6.7  g |
Proteiinia | 9.2  g |
Suolaa | 0.13  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E331 Natriumsitraatti 
E440 Pectins  E960 Stevioliglykosidit  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name |
Arla Protein
Arla Protein |
Packaging type code |
Purkki
Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero |
49363
49363 |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään alle +8°C. Parasta ennen: päiväys kannessa. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +8°C. Bäst före: se locket. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store below +8°C. Best before: date on cover |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |
Avainsanat (suomi) |
rahka
rahka proteiini proteiini |
Avainsanat (ruotsi) |
kvark
kvark protein protein |