Arla Protein fruity mix rahka 500g laktoositon
6413300025415
Arla Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Mjuk och delikat proteinkvark nu i större förpackning, utan konstgjorda sötningsmedel. Innehåller rikligt med protein och som vid undersökning har bevisats att befrämjar muskelmassans tillväxt. Fettfri och laktosfri. Som mellanmål och för ett aktivt liv.
Ingredienser
Fettfri pastöriserad MJÖLK, socker, persika (3,1%), aprikos (1,7%), hallon (0,6%), förtjockningmedel (pectin, fruktkärnmjöl), arom, rödbetsjuice (koncentrat), syrningskultur.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Mjölk |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Lypsypaikka : Ruotsi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Mjölk  |
Ei sisällä allergeenia | Laktos  |
Sisältää |
Vähärasvainen maito 
Valkoinen sokeri  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Säilöntäaine  Rasva  |
Ei lisättyä | Keinotekoisia maketusaineita  |
Energiasisältö (kJ) | 324  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 76  kcal |
Rasvaa | 0.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 8.8  g |
Proteiinia | 9  g |
Suolaa | 0.13  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E440 Pectins 
E410 Johanneksenleipäpuujauhe  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Arla Protein |
Packaging type code | Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 586407 |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään alle +8°C. Parasta ennen: päiväys kannessa |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +8°C. Bäst före: se locket. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store below +8°C. Best before: date on cover |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |
Avainsanat (suomi) |
rahka
proteiini |
Avainsanat (ruotsi) |
kvark
protein |