Arla Protein fruity mix rahka 500g laktoositon
6413300025415
Arla Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Mjuk och delikat proteinkvark nu i större förpackning, utan konstgjorda sötningsmedel. Innehåller rikligt med protein och som vid undersökning har bevisats att befrämjar muskelmassans tillväxt. Fettfri och laktosfri. Som mellanmål och för ett aktivt liv.
Ainesosat
Fettfri pastöriserad MJÖLK, socker, persika (3,1%), aprikos (1,7%), hallon (0,6%), förtjockningmedel (pectin, fruktkärnmjöl), arom, rödbetsjuice (koncentrat), syrningskultur.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Lypsypaikka : Ruotsi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Maito  |
| Sisältää |
Vähärasvainen maito 
Valkoinen sokeri  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Säilöntäaine  Rasva  |
| Ei lisättyä | Keinotekoisia maketusaineita  |
| Energiasisältö (kJ) | 324  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 76  kcal |
| Rasvaa | 0.2  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
| Hiilihydraattia | 8.8  g |
| Proteiinia | 9  g |
| Suolaa | 0.13  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E440 Pectins 
E410 Johanneksenleipäpuujauhe  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Arla Protein |
| Pakkaustyyppi | Purkki |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään alle +8°C. Parasta ennen: päiväys kannessa |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +8°C. Bäst före: se locket. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store below +8°C. Best before: date on cover |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
| Avainsanat (suomi) |
rahka
proteiini |
| Avainsanat (ruotsi) |
kvark
protein |





