
Creme Bonjour savuporo tuorejuusto 200g laktoositon
8719200191594
Flora Food Finland Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
9
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Crème Bonjour Renkött är ett krämig pålägg och smaksättare. Utmärkt till ostbrickan, snittarna eller i plockmat. Kan användas till både varma och kalla rätter. Laktosfri.
Ingredienser
Ingredienser: KÄRNMJÖLK (45 %), vatten, vegetabiliska oljor (20%) (kokos, raps), skumMJÖLKspulver, modifierad stärkelse, salt, renkött 1%, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), syra (mjölksyra, E514), arom (SELLERI, VETE, MJÖLK), kryddor(lök), konserveringsmedel (kaliumsorbat), rökarom, laktasenzym.
Produktens ursprung
Tillverkningsland |
Saksa 
Saksa  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Mjölk 
Mjölk  Spannmål som innehåller gluten  Spannmål som innehåller gluten  Selleri  Selleri  |
Ei sisällä allergeenia |
Laktos 
Laktos  Skaldjur  Skaldjur  Ägg  Ägg  Fisk  Fisk  Jordnötter  Jordnötter  Sojabönor  Sojabönor  Nöt  Nöt  Senap  Senap  Sesamfrön  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Dioxid och sulfiter  Lupin  Lupin  Blötdjur  Blötdjur  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 938  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 227  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja |
16 
g 16  g |
Hiilihydraattia |
7.2 
g 7.2  g |
Proteiinia |
3.4 
g 3.4  g |
Suolaa |
1.4 
g 1.4  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E514 Natriumsulfaatti  |
Brand Name | Crème Bonjour |
Packaging type code |
Kuppi / Saavi
Kuppi / Saavi |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: +2 - +8°C. Säilyy avattuna n. 2 viikkoa |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring/Opbevaring: +2 - +8°C. Öppnad produkt håller ca. 2 veckor. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Chilled (+2- +8 C) max ca 2 weeks |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |