Keiju Catering kasvirasvalevite 70% 400g
6438207011521
Bunge Finland Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
16
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Ainesosat
Rypsolja (49 %), vatten, vegetabiliska fetter (SG-palm och kokos i varierande proportion), emulgeringsmedel (E471 och E472c av vegetabiliskt fett), salt (0,5 %), surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumkarbonat), aromämne, A- och D2-vitamin, färgämne (betakaroten)
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin | Innehåller inte delarationspliktiga allergener  |
| Ei sisällä allergeenia |
Sojabönor 
Mjölk  Spannmål som innehåller gluten  Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
| Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Maito  Laktoosi  Soija  |
| Sisältää runsaasti | Omega-3 rasvahappoja  |
| Energiasisältö (kJ) | 2590  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 630  kcal |
| Rasvaa | 70  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 19  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 0  g |
| Suolaa | 0.5  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E160a Karotenoidit  E472c Rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit  E500 Natriumkarbonaatti  |
| Brand Name | Keiju |
| Pakkausmerkintä |
Finnish Heart Symbol
Sustainable Palm Oil RSPO Certified |
| Packaging type code | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 5012681 |
| Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
| Handling Instructions Code Reference |
Herkkä hajuille
Elintarvike Pinottava |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään viileässä, mieluiten jääkaapissa (+4 - +8 °C). |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras svalt, helst i kylskåp (+4 - +8 °C). |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a cool place, preferably in the refrigerator (+4 - +8 °C). |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Maximum storage handling temperature | 8 °C |





