Perinteinen päärynä-vaniljajogurtti 150g
6413300000412
Arla Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
20
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Stock product
Traditionell yoghurt med fräsch päron och fantastisk vanilj.
Ingredients
Pastöriserad MJÖLK, socker, päronjuice 2,4%(från koncentrat), päron 2%, MJÖLKPROTEIN, modifierad potatisstärkelse, aromer(bl.a vanilj), förtjockningsmedel(pektin, fruktkärnmjöl), surhetsreglerande medel(citronsyra), yoghurtkultur. Mjölkad i : se bäst före datum FI= Finland, FI/SE= Finland och Sverige
Produktens ursprung
Tillverkningsland |
Suomi 
Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Mjölk |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Lypsypaikka : Ruotsi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Mjölk |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Lypsypaikka : Ruotsi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Mjölk 
Laktos  |
Sisältää |
Sokereita 
Sokereita  Maito  Maito  Maitoproteiini  Maitoproteiini  Laktoosi  Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 318  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 75  kcal |
Rasvaa | 2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.3  g |
Hiilihydraattia | 9.9  g |
Proteiinia | 3.7  g |
Suolaa | 0.10  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E440 Pectins  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Perinteinen |
Packaging type code | Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 700916 |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pinottava |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään alle +8°C. Parasta ennen: päiväys kannessa. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +8°C. Bäst före: se locket. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store under +8°C. Best before : look at the date on the lid |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |
Avainsanat (suomi) |
päärynävaniljajogurtti
jogurtti päärynäjogurtti |
Avainsanat (eng.) | pear vanilla yoghurt |
Avainsanat (ruotsi) | päronvaniljyoghurt |