Valio Hyvä suomalainen Arki grated cheese 170g
6408430341917
Valio Oy
Sales unit
ST
Sales amount:
10
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Hyvä suomalainen Arki® riven ost är en behagligt mild riven ost för vardagsmatlagningen. Dess milda smak är omtyckt av hela familjen. Produktseriens ostar är laktosfria och utan konserveringsmedel och tillverkas alltid av finsk mjölk, precis som Valios andra rivna ostar.
Ingredients
OST (pastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur) och klumpförebyggande medel (E460).
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
| Mjölk |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin | Mjölk  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Makeutusaineita  Sokereita  Säilöntäaine  Väri lisäaineena  |
| Ei lisättyä | Sokereita  |
| Energiasisältö (kJ) | 1348  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 324  kcal |
| Rasvaa | 23  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 14  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Ravintokuitua | 1  g |
| Proteiinia | 28  g |
| Suolaa | 1.4  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| B12-vitamiini | 0.95  mg |
| Last processing | Finland |
| Brand Name | Valio |
| Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
| Packaging type code | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 34191 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana alle + 8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. Säilyy avattuna jääkaapissa n. 5 vrk. |
| Consumer storage instructions (swe) | Hållbar i oöppnad förpackning i + 8 °C minst till bäst före -datum. |
| Consumer storage instructions (eng) | Keep refrigerated below +8 °C. Best before date on the package. |
| Trade Item Key Words (Fin) |
raaste
arkijuusto perhejuusto laktoositonjuusto kotimainenjuusto ruuanlaittojuusto mietoraaste |
| Diet type code | Vegetarian |





