Karl Fazer maitosuklaalevy 200g
6411401015090
Fazer Makeiset Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
22
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Hyllprodukt
Finlands mest älskade choklad har fått sin unikt fylliga smak genom att den är tillverkad på bästa möjliga råvaror. Chokladen tillverkas på färsk mjölk och 100% ansvarsfullt producerad kakao. Denna klassiker tillverkas enligt det ursprungliga receptet från 1922 och är en finländsk nationalskatt vars sammetslena smak är lätt att komma ihåg. Det blå omslaget med Karl Fazers signatur i guld är både en kvalitetsgaranti och ett omissbart kännetecken. Karl Fazer Blå förgyller varje stund med sin fantastiska smak.
Ingredienser
MJÖLK, socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), salt, arom (naturlig vanilj). KAN INNEHÅLLA NÖTTER, MANDLAR OCH SPANNMÅL SOM INNEHÅLLER GLUTEN. Mjölkchokladen innehåller minst 30% kakao.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
MJÖLK |
826_ingredientContentPercentage :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Kakaosmör |
826_ingredientContentPercentage :  
Viljelypaikka : Nigeria  Viljelypaikka : Norsunluurannikko  Viljelypaikka : Kamerun  Viljelypaikka : Ghana  |
Kakaomassa |
826_ingredientContentPercentage :  
Viljelypaikka : Nigeria  Viljelypaikka : Norsunluurannikko  Viljelypaikka : Kamerun  Viljelypaikka : Ghana  Viljelypaikka : Ecuador  |
Emulgeringsmedel (SOJAlecitin) |
826_ingredientContentPercentage :  
Viljelypaikka : Intia  Viljelypaikka : Brasilia  Viljelypaikka : Valko-Venäjä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Mjölk 
Sojabönor  Laktos  |
Ei sisällä allergeenia |
Cashew 
Macadamia  Ägg  Jordnötter  Senap  Dioxid och sulfiter  Blötdjur  Välnöt  Selleri  Pekannötter  Korn  Staverade  Kamut  Lupin  Brasilien mutter  Sesamfrön  Pistasch  Fisk  Skaldjur  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Nöt 
Spannmål som innehåller gluten  Vete  Mandel  Hasselnöt  Råg  Havre  |
Lisätty | Natrium tai suola  |
Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Väri lisäaineena  Liivatetta naudasta  Liivatetta, siasta  |
Energiasisältö (kJ) | 2260  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 550  kcal |
Rasvaa | 33  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 21  g |
Hiilihydraattia | 49  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 0.35  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E322 Lesitiinit  |
Brand Name | Karl Fazer |
Pakkausmerkintä |
Recyclable general claim
Green Dot |
Packaging type code | Kääritty |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 401509 |
Handling Instructions Code Reference |
Säilytettävä kuivassa
Lämmönherkkä Elintarvike |
Annosten määrä pakkauksessa | 8 |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään kuivassa ja viileässä. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a cool and dry place. |
Alin varastointilämpötila | 16 °C |
Maximum storage handling temperature | 20 °C |
Avainsanat (suomi) |
fazer
suklaa fazer suklaa suklaalevy suklaalevyt fazerin sininen fazer sininen maitosuklaa maito suklaa maitosuklaalevy sininen sininen suklaalevy sininen maitosuklaalevy |
Avainsanat (eng.) |
fazer
fazer blue fazer chocolate chocolate milk chocolate blue fazer blue chocolate finnish chocolate finnish milk chocolate |
Avainsanat (ruotsi) |
fazer
fazer blå fazer choklad choklad mjökchoklad fazer blå choklad finsk choklad finsk mjölkchoklad |
Ruokavaliotieto | Vegetarisk |
Bli inspirerad
Product concept renewal
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Read more
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Read more
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Read more
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Read more