LTF Gari inlagd sushi ingefära 1,5/1kg
4939826603866
Wihuri Metro-tukku
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
10
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Ingefära (66,7%), vatten, salt, syror (E260, E330), smakförstärkare (E621), konserveringsmedel (E202), sötningsmedel (E951, E954, E955). Innehåller sötningsmedel. Innehåller aspartam (källa till fenylalanin).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Kiina  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Mjölk  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Energiasisältö (kJ) | 23  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 6  kcal |
Rasvaa | 0.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 0.5  g |
Ravintokuitua | 0.9  g |
Proteiinia | 0.5  g |
Suolaa | 2.4  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E260 Etikkahappo  E621 Mononatriumglutamaatti  E202 Kaliumsorbaatti  E951 Aspartaami  E954 Sakariini ja sen Na-, K- ja Ca-suolat  E955 Sukraloosi  |
Brand Name | LTF |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Maximum storage handling temperature | 25 °C |
Bli inspirerad
Product concept renewal
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Read more
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Read more
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Read more
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Read more