Maizena Snowflake muunnettu maissitärkkelys 2x2kg pakastamisenkestävä
7310300006873
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Maizena Snowflake är en mycket allsidig och tålig stärkelse. Den har många fina egenskaper som passar kostnadseffektiv matlagning i köket. Modi fierad stärkelse som är gluten- och laktosfri. Klarar hård mekanisk bearbetning. Är mycket varmhållningsstabil och bildar inte skinn. Klart och fint utseende efter kokning. Tål exponering av syre. Maträtter som innehåller Maizena Snowflake ändrar inte utseende efter upptining eller uppvärmning. Fruktsoppor kan tåla fryslagring upp till 6 månader och krämer och såser upp till 2 veckor. En perfekt stärkelse för kyl- och frysproduktion och värmebehandlade vakuumpackade produkter.
Ingredienser
Modifierad majsstärkelse.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Ranska  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Mjölk  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1500  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 380  kcal |
Rasvaa | 0.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 86  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 0.5  g |
Suolaa | 0.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brand Name | Maizena |
Packaging type code |
Pussi / kassi
Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 311315 |
Valmistustapa | Keitetty |
Handling Instructions Code Reference |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sekoita tärkkelys pieneen määrään kylmää nestettä valmistettavasta ruoasta. Kun ruoan lämpötila on keskeltä vähintään 95 astetta lisää suuruste koko ajan sekoittaen. Keitä 4 minuuttia ja jäähdytä ruoka nopeasti noin 70 asteeseen, muuten tärkkelys vaikuttaa edelleen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Rör ut stärkelsen med lite av den kalla vätskan. Tillsätt redningen under omrörning när rätten är minst 95 °C i mitten. Koka i 4 minuter och häll upprätten ur grytan så att temperaturen fortast möjligt faller till cirka 70 °C, annars fortsätter stärkelsen att verka |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Maximum storage handling temperature | 22 °C |